Scandinavische misdaadserie White Sands gaat van start (2024)

Serie

Judith Regeling

&nbsp · &nbsp

&nbsp · &nbsp

LAATSTE UPDATE: 05-11-21 09:33

Scandinavische misdaadserie White Sands gaat van start (1)

© KRO-NCRV

Marie Bach Hansen en Carsten Bjørnlund

Delen

Een jaar na de moord op een Duitse toerist in een Deens kustplaatsje is de dader nog steeds niet gevonden. Rechercheurs Helene en Thomas uit White Sands gaan in deze nieuwe serie undercover om daar verandering in te brengen.

Stilte en rust, dat zoeken de toeristen die naar Hvide Sande komen. En dat vinden ze in dit afgelegen Deense kustplaatsje normaal gesproken in overvloed. Helaas gold dat niet voor een Duitse surfer die er vakantie kwam vieren, want die kwam op brute wijze aan zijn einde. En erger nog, een jaar na dato is er nog steeds geen dader gevonden.

Marie Bach Hansen

In White Sands proberen twee agenten daar verandering in te brengen. Helene en Thomas doen zich voor als echtpaar om te onderzoeken wat er nu echt in het dorpje is gebeurd. Het resultaat: een spannende achtdelige politieserie, die NPO 3 in dubbele afleveringen uitzendt. De hoofdrollen in de reeks komen voor rekening van de ook hier bekende Marie Bach Hansen (The legacy) en Carsten Bjørnlund (The killing)

Tags en meer informatie

Carsten Bjørnlund Jesper Asholt Ric Wersig Wolfgang Häntsch Marie Bach Hansen misdaad NPO Plus NPO Start politieserie
Alle tips

Scandinavische misdaadserie White Sands gaat van start (2)

Partnerbijdrage

Speel en raad mee met Moordfeest en 30 Seconds op SBS6

Ben je alle herhalingen inmiddels beu en verveel jeje mede daarom iedere zaterdagavond weer te pletter? Dan hebben we goed nieuws! Vanaf deze zaterdag 17 augustus kijk, raad en speel je wekelijks vanaf 20:00 uur mee met zowelMoordfeestals30 Secondsop SBS6.

Lees verder

Tip Kloostergasten Vanavond20:55 - 21:30 · Informatief Lale Gül deed in 2021 flink wat stof opwaaien met haar debuutroman Ik ga leven.In deze aflevering van Kloostergastenis de zelfbenoemde atheïst te gast bij de zusters dominicanessen in Nijmegen. Daar neemt Lale onder meer deel aan een eucharistieviering.
START Me or the menu Vanavond19:00 - 20:00 · Amusem*nt De realityserie Me or the Menu volgt vier uiteenlopende stellen die een horecazaak runnen. De hoge werkdruk die daarmee gepaard gaat, trekt een zware wissel op de relatie. In de eerste aflevering stellen de culinaire koppels zich voor.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 19:02 Britse datingshow I Kissed a Girl krijgt Nederlandse versie 18:50 De eerste beelden van Beste Zangers 2024 staan online 15:34 EK voetbal voor vrouwen in 2025 weer bij NOS te zien 14:23 Zien: de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Ewout 13:19 Kijkers kritisch op optreden van René Froger in De Oranjezomer
De tv van gisteren Meer tv 17 aug De TV van gisteren: Hélène Hendriks behaalt record met seizoensslot De Oranjezomer
De nieuwste tips om te streamen Meer Tips 02:00 Predestination 02:00 Het smelt 02:00 Bad Teacher 02:00 Parkland 02:00 I Am Zlatan
Tip Het echte leven van de Britse adel Vanavond19:25 - 20:20 · Amusem*nt In de driedelige serie Het Echte Leven van de Britse Adel geeft de Britse adel inzage in hun huishoudboekje. Zo organiseren Lord Ivar Mountbatten en echtgenoot James chique diners om het onderhoud van hun landgoed in Devon te kunnen betalen.
Tip The Karate Kid Part II Vanavond20:00 - 22:14 · Film Nog nagenietend van het winnen van het karatekampioenschap, wordt Daniel in The Karate Kid Part II alweer uitgedaagd.Niet thuis in Amerika, maar in Japan.
Tip Clear and Present Danger Vanavond20:00 - 22:48 · Film Jack Ryan onderzoekt inClear and Present Dangerde moord op een vriend van de president. Maar al snel blijkt dat deze zakenman connecties onderhield met Colombiaanse drugskartels.
Tip Police Academy 6: City Under Siege Vanavond20:00 - 21:47 · Film In Police Academy 6: City Under Siege is het eindelijkzover: kapitein Harris krijgt overplaatsing naar een ander politiebureau.
START Moordfeest Vanavond20:00 - 21:30 · Amusem*nt Na de eenmalige editie in december komen de makers van Moordfeest numet een heel seizoen. Elke aflevering is er een andere locatie, andere moordenaar en een nieuwe groep BN'ers. Gastheer Hans Kesting is er wel elke keer bij.
Tip Forrest Gump Vanavond20:55 - 00:00 · Film Forrest Gump is in deze gelijknamige film misschien niet de slimste persoon te wereld, hij heeft wel een bijzonder leven.
Tip Back to the Future Vanavond21:57 - 00:16 · Film Back to the Future geldt als een van de grootste klassiekers uit de jaren 80.
Tip Lowlands Vanavond22:00 - 23:45 · Muziek Ooit begonnen als een kleinschalig evenement in de Jaarbeurs en inmiddels al jarenlang een meerdaags festival in Biddinghuizen: Lowlands. Onder meer Froukje, Goldband , Big Thief en Justice staan op het podium.

Toon meer tips

Scandinavische misdaadserie White Sands gaat van start (2024)

References

Top Articles
Craigs List Albany Oregon
Parabroom Side Effects
Funny Roblox Id Codes 2023
Golden Abyss - Chapter 5 - Lunar_Angel
Www.paystubportal.com/7-11 Login
Joi Databas
DPhil Research - List of thesis titles
Shs Games 1V1 Lol
Evil Dead Rise Showtimes Near Massena Movieplex
Steamy Afternoon With Handsome Fernando
Which aspects are important in sales |#1 Prospection
Detroit Lions 50 50
18443168434
Newgate Honda
Zürich Stadion Letzigrund detailed interactive seating plan with seat & row numbers | Sitzplan Saalplan with Sitzplatz & Reihen Nummerierung
Grace Caroline Deepfake
978-0137606801
Nwi Arrests Lake County
Justified Official Series Trailer
London Ups Store
Committees Of Correspondence | Encyclopedia.com
Pizza Hut In Dinuba
Jinx Chapter 24: Release Date, Spoilers & Where To Read - OtakuKart
How Much You Should Be Tipping For Beauty Services - American Beauty Institute
Marvon McCray Update: Did He Pass Away Or Is He Still Alive?
Mccain Agportal
Amih Stocktwits
Fort Mccoy Fire Map
Uta Kinesiology Advising
Kcwi Tv Schedule
What Time Does Walmart Auto Center Open
Nesb Routing Number
Olivia Maeday
Random Bibleizer
10 Best Places to Go and Things to Know for a Trip to the Hickory M...
Black Lion Backpack And Glider Voucher
Gopher Carts Pensacola Beach
Duke University Transcript Request
Lincoln Financial Field, section 110, row 4, home of Philadelphia Eagles, Temple Owls, page 1
Jambus - Definition, Beispiele, Merkmale, Wirkung
Ark Unlock All Skins Command
Craigslist Red Wing Mn
D3 Boards
Jail View Sumter
Nancy Pazelt Obituary
Birmingham City Schools Clever Login
Thotsbook Com
Funkin' on the Heights
Vci Classified Paducah
Www Pig11 Net
Ty Glass Sentenced
Latest Posts
Article information

Author: Kelle Weber

Last Updated:

Views: 6701

Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kelle Weber

Birthday: 2000-08-05

Address: 6796 Juan Square, Markfort, MN 58988

Phone: +8215934114615

Job: Hospitality Director

Hobby: tabletop games, Foreign language learning, Leather crafting, Horseback riding, Swimming, Knapping, Handball

Introduction: My name is Kelle Weber, I am a magnificent, enchanting, fair, joyous, light, determined, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.